2015/03/07

Bevezetés!

NU ABO

A történet melyre már rég készülök és végre megírhatom itt egy külön blogban. Nem úgy terveztem az egészet ahogyan, de úgy tűnik még magam sem tudom mi lesz a kis történet vége, amit talán nem is lesz olyan kicsi, mint azt hittem.

Szereplők:

A történet szereplői, mint az a címből s látszik az F(x) nevezetű Koreai Pop lány csapat tagjai és mellettük még egy újonnan debütáló csapat egy tagja számít főszereplőnek a történetben. Persze többek között még előfordul majd pár mellékszereplő, mint az említett lány csapattársai, mellettük még a SHINee és egy-két EXO tag is valószínűleg betoppan majd. S talán még más lánycsapatoktól is várható majd vendék. Kiderül... a történetből.

Amber


A csapat Oppa-ja. Humoros és élénk természetű. Eléggé fiús stílusú és viselkedésű. Általában életvidám és szerethető személye van, nem is csoda, hogy ezeket mind összeadva a csapat női rajongói közül is rengeteg rajongója van, akik közül, nem egy szerelmet érez, az elismerten heteroszexuális lány iránt.
Eléggé határozott személyiség és tudja mit akar, na de mi van, ha ezt valakinek mégis sikerül megingatnia?


Victoria


A csapat Oemmaja. Mindig kedves és törődő, de ha arról van szó kemény is tud lenni, ha a helyzet azt kívánja. Szeret gondoskodni másokról és anyáskodni felettük, közben mégis olykor gyerekességgel is megajándékoz másokat. Szépsége és életkora mögött, nem kevés tapasztalat és bölcsesség bújik meg.


Luna


A csapat hőn szeretett Unnija. Kedves, barátságos, dolgos, szorgos és vidám. Mindenki felé nagy szeretetet táplál. Szinte mindig csak a boldogság tükröződik az arcán, még, ha túl is hajszolja magát akkor is képes szeretetteljesen mosolyogni társaira. 


Sulli


A csapat maknae linejának tagja/maknae twin. Bájos mosolya, mindenki szívét megmelengeti. Igazán lányos, naív és közben még elég gyerekes is, de ezeknek köszönhetően, csak még szerethetőbbé válik. Mindig kedves, vidám és játékra kész. Szereti a csapatot és bár igaz színészi és modell munkájában felettébb jól teljesít, de szeretné ezt a színpadon a csapaton belül is elérni. Próbálkozik is rendesen, mert nagyon szeretné, ha itt is elismernék őt, s nem csak a Visual szerepében tetszeleghetne, hanem tehetségességét is észrevennék.
Na, de vajon mi lesz, ha egy történés után ez a feledésbe merül?


Krystal


A csapat maknae linejának másik tagja. Kiskora óta tudja, hogy ezt a pályát szeretné majd egyszer űzni. Mikor végre csatlakozhatott az F(x)hez szülei beleeggyezésével, nagyon boldog volt. 
Na, de mi történik akkor, ha a kis csapatot felrázza egy esemény és minden a feje tetejére áll?


GiYoon



Régi fiús stílusát levetkőzve lett most a BBG6 énekese, táncosa és vezető rappere. Igazán kedves és barátságos természetű és szeret mindenkivel jóban lenni, sosem utálkozik és képes még azokat is szeretni, akik ellenségükként tekintenek rá. 
Néha kicsit meggondolatlan, esetleg önfejű, s elég sokszor nincs tisztában magával. Sokat küzdött azért, hogy most ott lehessen ahol, ami nem is hiába való volt. Hiszen egy igaz barát kötelessége betartani ígéretét. Akár milyen rég is volt az. 
Hiányolja már kicsit fiús önmagát, de muszálynak érezte, hogy szüleinek eleget tegyen.



Na, de vajon egy nem tervezett váratlan találkozás mennyit változtathat a mostani felálláson? Főleg, ha még szerelmi szálakat is a történtek köré fonunk.
Na és vajon mit takarhat az a bizonyos szám cím?


A történetről:

Nem igen, terveztem ennél több bevezetést írni a történetben történő dolgokkal kapcsolatban, mivel bőven ki fog derülni belőle az egész a felvezetés miatt ami majd az elején megtörténik. Ugyanis a történetben néhol előfordul majd a visszaemlékezés egyes tagoknál. A nézőpont változó a szereplők között. Ami pedig fontos, hogy ez az egész Yurit és Soujo-ai-t tartalmaz és +18-as jeleneteket. Így kérek mindenkit, hogy aki esetleg nem szimpatizál az ehhez fajta dolgokkal, vagy esetleg úgy érzi ettől sérülhet valamilyen szinten, az NE! olvassa el. Köszönöm. Ez csak amolyan figyelmeztetés jellegű volt.

U.i: Akár még meglepő fordulások is várhatók. Tervezek egy kis ajándékot is a népnek, ha sikerül. ^^ és az események úgy hozzák. xD